Antena 3 Actualitate Inedit Bărbatul s-a apropiat în supermarket de bătrâna de 86 de ani. Nimeni nu s-a așteptat nicio clipă la ce a urmat. Totul a fost surprins de o cameră de supravegehere. După câteva luni ceva cumplit s-a întâmplat cu femeia (FOTO)

Bărbatul s-a apropiat în supermarket de bătrâna de 86 de ani. Nimeni nu s-a așteptat nicio clipă la ce a urmat. Totul a fost surprins de o cameră de supravegehere. După câteva luni ceva cumplit s-a întâmplat cu femeia (FOTO)

22 Iul 2019   •   11:51

Bărbatul s-a apropiat în supermarket de bătrâna de 86 de ani. Nimeni nu s-a așteptat nicio clipă la ce a urmat, însă momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Fără nicio jenă, individul i-a furat femeii portofelul în care avea bani și cărțile de credit. Bătrâna nu și-a dat seama că a fost jefuită până când nu a ajuns la casă și nu a avut cu ce să plătească.

La două luni după incident, bătrâna a murit. Nu a mai ieșit din casă de frică. Furtul a avut loc în luna aprilie 2018. Angajații supermarketului l-au recunoscut pe Jason King, 42 de ani, din Brighton, patru luni mai târziu, când bărbatul a intrat din nou în magazin. 

Bărbatul a fost condamnat recent la un an de închisoare, scrie The Sun. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close