Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bărbatul s-a prăbușit în aeroport, de față cu toți pasagerii. Când și-au dat seama ce se întâmplă de fapt cu el, oamenii au înlemnit. „Dumnezeule!”

Bărbatul s-a prăbușit în aeroport, de față cu toți pasagerii. Când și-au dat seama ce se întâmplă de fapt cu el, oamenii au înlemnit. „Dumnezeule!”

Bărbatul s-a prăbușit în aeroport, de față cu toți pasagerii. Când și-au dat seama ce se întâmplă de fapt cu el, oamenii au înlemnit. „Dumnezeule!”
Sursa foto: Foto: Captura video/ Vimeo
30 Mai 2017   •   16:18

Războiul face numeroase victime la nivel mondial, iar dramele oamenilor implicați în astfel de conflicte armate pare că sunt fără sfârșit.

Povestea unei familii din Sudan a făcut înconjurul internetului. Imaginile filmate într-un aeroport din SUA au impresionat mii de oameni.

Foarte mulți oameni au fugit din Sudan în SUA, în 2012, din cauza războiului. Dyan a fost separat de soția lui, Alik, și de copiii lui, care au ajuns în Fort Wort, Texas. Acela a fost și momentul în care femeia a aflat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Povestea acestei familii a avut totuși un final fericit. Niște oameni de excepție, care lucrau la centrul pentru refugiați, au făcut posibilă reîntâlnirea lui Alik cu soțul ei.

Când a văzut-o la aeroport, bărbatul a căzut în genunchi. Vedeți reîntâlnirea emoționantă în materialul video de mai jos:

×
Subiecte în articol: aeroport razboi Sudan
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close