Antena 3 Actualitate Inedit Bărbatul s-a trezit dimineață și a vrut să deschidă geamul. A văzut ceva incredibil! Apoi, avea să trăiască ceva și mai emoționant (VIDEO)

Bărbatul s-a trezit dimineață și a vrut să deschidă geamul. A văzut ceva incredibil! Apoi, avea să trăiască ceva și mai emoționant (VIDEO)

21 Aug 2019   •   12:12
Bărbatul s-a trezit dimineață și a vrut să deschidă geamul. A văzut ceva incredibil! Apoi, avea să trăiască ceva și mai emoționant (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Bărbatul s-a trezit dimineață și a vrut să deschidă geamul. A văzut ceva incredibil! Apoi, avea să trăiască ceva și mai emoționant.

O mamă-șoim, extrem de obosită, își depusese ouăle la el în ghiveci. Deși, de obicei, aceste păsări fac acest lucru în sălbăticie, se pare că nu a mai avut putere să zboare până va fi în siguranță, așa că a ales un cuib la îndemână.

Bărbatul din Praga nu a stat pe gânduri și a adus bucăți de carne pentru a o hrăni pe mama epuizată. La început sfioasă, apoi din ce în ce mai încrezătoare, pasărea a venit și s-a lăsat hrănită. 

Apoi, ceva și mai emoționant a avut loc. Dându-și probabil seama că partenerul său nu va găsi hrană în oraș, mama-șoim a pus o bucățică la păstrare și pentru jumătatea sa. 

 

×
Subiecte în articol: gest incredibil descoperire uluitoare

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close