Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bărbatul se afla cu iubita lui pe o plajă din Mamaia, când de ei s-au apropiat o altă femeie. „E cumplit, era chiar ea!”. Totul a culminat cu un scandal monstru

Bărbatul se afla cu iubita lui pe o plajă din Mamaia, când de ei s-au apropiat o altă femeie. „E cumplit, era chiar ea!”. Totul a culminat cu un scandal monstru

Bărbatul se afla cu iubita lui pe o plajă din Mamaia, când de ei s-au apropiat o altă femeie. „E cumplit, era chiar ea!”. Totul a culminat cu un scandal monstru
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Iul 2019   •   00:09

Bărbatul se afla cu iubita lui pe o plajă din Mamaia, când de ei s-au apropiat o altă femeie. Totul a culminat cu un scandal monstru. 

Ce se întâmplase? Persoana care a devenit brusc agresivă era nimeni alta decât fosta iubită a bărbatului, care nu s-a împăcat deloc cu gândul că relația lor s-a terminat.

Deși totul s-a terminat între ei la sfârșitul anului trecut, femeia nu a reușit să treacă peste. Așa că a început să-l urmărească peste tot pe fostul său partener.

„Pe 28 mai a.c., brăbatul a mers împreună cu actuala iubită la sala de sport din incinta City Park. După orele de antrenament, în timp ce păreseau sala de sport şi se deplasau spre autoturism în parcare, într-o vădita stare de tulburare emoțională fosta iubită l-a abordat violent, s-a plâns bărbatul judecătorilor, pretinzând explicații cu privire la relația dintre el și actuala iubită, exercitând acte de agresiune verbală şi fizică asupra ambilor, (îmbrânceli, înjurii ) încercand să pătrundă cu forța în autorismul în care cei doi se adăpostiseră de comportamentul violent.

Totul a culminat cu un episod ce s-a petrecut la o oră de vârf, la beach-bar din Mamaia, unde se aflau numeroși clienți, adulți şi copii deopotrivă, ce au asistat la scenele de violenţă ale fostei iubite. Concret, pe 16 iunie bărbatul se afla la plajă, în Mamaia, cu iubita şi un grup de prieteni. Fosta l-a abordat în zona beach-bar-ului, solicitând iar explicații şi făcându-le reproșuri. Discuția s-a transformat cu celeritate intr-un conflict de amploare, soldat cu țipete, înjurături, amenințări cu violenţe şi a escaladat prin lovirea în zona fetei a actualei iubite, conflictul fiind impiedicat de persoanele din jur ce au intervenit încercând să o imobilizeze pe agresoare. Aceasta, utilizând forța s-a eliberat, lovind cu palma peste faţă o altă persoană din cercul de prieteni al bărbatului. Femeia a aruncat cu obiecte contondente înspre fostul iubit, dar şi înspre persoanele care-l însoţeau.

Pe întreaga perioada, femeia violentă a fost inconjurată de numeroase persoane ce încercau să o liniștească şi să o scoată din perimetrul locației, printre care şi administratorii plajei şi alte câteva persoane din staff-ul locației, însă aceasta refuza, îndreptându-se amenințătoare spre zona saltelelor unde bărbatul s-a retras cu iubita. A continuat cu ţipete şi injurii atât la adresa iubitei, cât şi la adresa tuturor persoanelor ce îi însoțeau pe cei doi. A pălmuit-o, în cele din urmă pe partenera fostului ei iubit, i-a rupt ochelarii de soare şi a împroşcat-o cu nisip. În cele din urmă a fost anunţată poliţia însă, speriată la aflarea veştii că un echipaj este pe drum, femeia violentă a plecat.

Bărbatul a solicitat ordin de protecţie împotriva fostei iubite, relatând instanţei de judecată ceea ce l-a determinat să ia această măsură. Dar a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi o plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, hărțuire, tulburea liniștii și ordinii publice”, scrie replicaonline.ro.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close