Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bărbatul se urcase în autobuzul 51 din Constanța. În scurt timp, oamenii au început să țipe panicați. „A fost ca un coșmar!”

Bărbatul se urcase în autobuzul 51 din Constanța. În scurt timp, oamenii au început să țipe panicați. „A fost ca un coșmar!”

Bărbatul se urcase în autobuzul 51 din Constanța. În scurt timp, oamenii au început să țipe panicați. „A fost ca un coșmar!”
14 Mai 2019   •   11:46

Bărbatul se urcase în autobuzul 51 din Constanța, iar în scurt timp călătorii aflați acolo au început să țipe panicați. 

Individul care era în stare de ebrietate a început să îi înjure și să îi amenințe pe oameni.

În scurt timp, au fost chemați polițiștii, care nu au reușit să îl calmeze pe bărbat. Ținând cont de faptul că bărbatul era agitat, necooperant, refuzând să se legitimeze, s-a procedat la interceptarea acestuia, s-a folosit forța, prin utilizarea mijloacelor din dotare, conform prevederilor legale și s-a efectuat un control corporal sumar, ocazie cu care asupra acestuia a fost găsit și un cuțit de aproximativ 20 cm.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru identificare, în baza prevederilor art.20 lit.h din Legea 155/2010, iar după stabilirea identității și a circumstanțelor au fost luate măsurile legale pentru încălcarea normelor legale privind ordinea și liniștea publică, întocmindu-se actele premergătoare în vederea înaintării dosarului de cercetare penală către Secția 3 Poliție, scrie replicaonline.ro. 

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close