Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bărbatul surd din naștere a adoptat un cățeluș în aceeași condiție ca și el. Este uluitor ce s-a întâmplat

Bărbatul surd din naștere a adoptat un cățeluș în aceeași condiție ca și el. Este uluitor ce s-a întâmplat

Bărbatul surd din naștere a adoptat un cățeluș în aceeași condiție ca și el. Este uluitor ce s-a întâmplat
Sursa foto: Foto: Nick Abbott
01 Mai 2019   •   11:39

Caz incredibil! Un bărbat născut surd a adoptat un cățeluș în aceeași situație cu el, iar cei doi au ajuns să comunice într-un mod neașteptat.
 
Nick Abbott, 31 de ani, din Maine, l-a adoptat pe Emerson de la un adăpost. Animalul, pe jumătate labrador, a suferit de o infecție, iar asta i-a cauzat probleme cu auzul.

„Imediat ce l-am luat de la veterinar din Florida, am realizat că are probleme de auz. Însă nu lasă asta să-l afecteze deloc, deși este un cățeluș tipic. A avut un început atât de dur de viață, dar a ajuns la un final de poveste”, a declarat Lindsay Powers, șefa adăpostului de unde a fost luat, pentru Good Morning America.

În luna martie, Powers a postat o fotografie pe Facebook, în speranța că îi va găsi o casă lui Emerson. Câteva săptămâni mai târziu, Abbott a aplicat pentru el.

„Și eu sunt surd și simt că vom avea o conexiune bună”, i-a scris Nick Abbott. 

Povestea nu se termină însă aici. Nick l-a învățat pe Emerson limbajul semnelor pentru a sta, a se întinde și a veni la el. „Dacă Nick își atinge și scutură lobul urechii, Emerson va lătra. Este așa drăguț”, a declarat Richelle Abbott, mama lui Nick.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close