Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bătrâna lucra în grădină când a fost înconjurată de patru pitbulli apăruți de nicăieri. Animalele au sărit să o atace, când….(FOTO+VIDEO)

Bătrâna lucra în grădină când a fost înconjurată de patru pitbulli apăruți de nicăieri. Animalele au sărit să o atace, când….(FOTO+VIDEO)

 Bătrâna lucra în grădină când a fost înconjurată de patru pitbulli apăruți de nicăieri. Animalele au sărit să o atace, când….(FOTO+VIDEO)
07 Noi 2017   •   11:32

Sophie Thomas, o bâtrână de 97 de ani, lucra în grădină, când, brusc, din senin au apărut patru pitbulli. Animalele au înconjurat-o pe femeie și au început să o atace.

Unul dintre ei s-a reprezit asupra femeii, însă aceasta a reușit să îl lovească în cap. Doar că un alt câine a sărit imediat să o sfâșie. Acela a fost momentul când Tiger, pisica femeii, a intervenit și a devenit o eroină, scrie digitaljournal.com.

Simțind în ce pericol se află bătrâna, aceasta a sărit în mijlocul câinilor și apoi a fugit spre garaj, iar câinii au urmărit-o, ceea ce i-a dat lui Sophie o șansă să scape.

„Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă pisica mea nu ar fi intervenit. Ea îmi e foarte apropiată și mă urmărește peste tot, eu locuiesc singură și ea e prietena mea”.

După ce femeia a intrat în casă se temea că amica ei cu blană nu va supraviețui, dar Tiger s-a întors în scurt timp la ușa lui Sophie.

×
Subiecte în articol: pitbull pitbull
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close