Antena 3 CNN Actualitate Inedit Doi bătrâni au devenit virali pe internet pentru ce fac zilnic pe balcon

Doi bătrâni au devenit virali pe internet pentru ce fac zilnic pe balcon

Persoana care a surprins imaginile spune că cei doi formează un cuplu perfect cu o căsnicie fericită. După apariția poveștii lor, foarte mulți internauți s-au arătat absolut impresionați.

Doi bătrâni au devenit virali pe internet pentru ce fac zilnic pe balcon
de Gabriel Dano    |    20 Mai 2022   •   18:00

Doi bătrâni dintr-un cartier din Capitală au ajuns să impresioneze o lume întreagă prin ritualul pe care îl au. Aceștia ies în balconul apartamentului în care locuiesc și, în fiecare dimineață, își beau cafeaua împreună. Ei au fost remarcați de o vecină care i-a fotografiat și a dorit să împărtășească povestea lor pe rețelele de socializare.

De aproape 20 de ani, cei doi bătrâni ies la balcon și își beau cafeaua împreună, în fiecare dimineață.

„Undeva, într-un cartier din București, în fiecare dimineață, un domn și o doamnă își beau cafeaua împreună, pe balcon. Ioana mea s-a mutat aici în urmă cu aproape 20 de ani, și i-a văzut de-atunci. În fiecare dimineață. Nu vreau să romanticizez, nu spun că în toți acești ani și în cei dinainte n-au avut divergențe, supărări sau probleme.

Vreau doar să spun că undeva, într-un balcon din București, un domn și o doamnă își beau cafeaua împreună. În fiecare dimineață. Undeva, într-un univers al celor care mai cred, asta trebuie să însemne ceva. În fiecare dimineață. Azi i-am prins și eu. Hai, bună dimineața la cafea! ?”, a relatat vecina celor doi, pe o rețea de socializare.

Internauții au avut doar mesaje de apreciere

„Aşa erau bunicii mei. Aveau un ritual al cafelei doar al lor. De primăvară până toamna beau cafeaua pe balcon. Cât au fost împreună. Așa fac și părinții mei. În fiecare dimineață îi găsesc pe-amândoi la cafea, pe terasă, 'pun țara la cale'. Și au avut, crede-mă, divergențe cu tot felul de nuanțe, mai dure sau mai blânde.

Dar le-au depășit. Cum era vorba aia? Oamenii care repară, nu schimbă. / Mama și tata de 32 de ani sunt tot așa Acum când mai merg acasă bem cafea toţi 5 (+ sora mai micuţă și soțul meu)  / A durat un pic până am schimbat mentalitatea «balcon – depozit» în «balcon – spațiu de relaxare». Acum, eu cu al meu avem spaţiul dorit!”, sunt doar o parte dintre reacții, potrivit bzi.ro.

×
Subiecte în articol: cafea
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close