Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bătrânul de 73 de ani din Iași s-a dus la dentist. 24 de ore mai târziu se stingea din viață, iar diagnosticul a fost unul de-a dreptul neașteptat. Cum a fost posibil așa ceva?

Bătrânul de 73 de ani din Iași s-a dus la dentist. 24 de ore mai târziu se stingea din viață, iar diagnosticul a fost unul de-a dreptul neașteptat. Cum a fost posibil așa ceva?

Bătrânul de 73 de ani din Iași s-a dus la dentist. 24 de ore mai târziu se stingea din viață, iar diagnosticul a fost unul de-a dreptul neașteptat. Cum a fost posibil așa ceva?
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
31 Oct 2019   •   16:40

Bătrânul de 73 de ani din Iași s-a dus la dentist pentru un tratament.

24 de ore mai târziu se stingea din viață, iar diagnosticul a fost unul de-a dreptul neașteptat. 

Mai precis, bărbatul avea gâtul rupt. Cazul a avut loc în 2011, iar cazul a ajuns recent la CEDO.

Plângerea făcută de Lucreţia Gora la CEDO se referă la moartea subită a fratelui său, Mihai Gora, de 73 de ani, care a avut loc la 31 august 2011 la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Spiridon Iaşi. După cum susţine aceasta, dar şi actele medicale, moartea bărbatului ar fi survenit la câteva ore după o intervenţie stomatologică. Plângerea penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi a fost depusă de Lucreţia Gora pe 1 septembrie 2011. Medicul acuzat este Hamwi Saad de la acest spital.

Potrivit dosarului, anterior bărbatul fusese la un control pentru problemele cardiace de care suferea. Diagnosticul pus: „angină pectorală cu prag mic de efort, cardiopatie ischemică cronică cu leziuni tricoronariene, boală aortică severă, insuficienţă mitrală grad II, calcificare inel mitral“. Medicii i-au recomandat o corecţie chirurgicală pentru leziunile coronariene şi valvulare, şi pentru efectuarea acesteia l-au trimis la un pneumolog şi un stomatolog, pentru a obţine un preaviz pentru starea de sănătate, scrie ziaruldeiasi.ro.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close