Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bătrânul s-a aplecat, și-a sărutat soția pe frunte, apoi femeia a murit. Ce s-a întâmplat după fix un an. „Știam că așa o să fie!”

Bătrânul s-a aplecat, și-a sărutat soția pe frunte, apoi femeia a murit. Ce s-a întâmplat după fix un an. „Știam că așa o să fie!”

Bătrânul s-a aplecat, și-a sărutat soția pe frunte, apoi femeia a murit. Ce s-a întâmplat după fix un an. „Știam că așa o să fie!”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Cayce Lucca/ Humankind
12 Sep 2017   •   12:18

Mii de oameni au fost impresionați de o imagine postată pe Facebook. Ultimele momente din viața unei bătrâne, momente pe care le-a petrecut alături de omul care i-a stat alături șapte deceni, au fost surprinse într-o imagine emoționantă, însoțită de următorul mesaj:

„Bunicul meu a murit în această dimineață. Am știu că așa o să fie, că a așteptat-o pe bunica să vină și să îl ia la ea. În ultimele lui zile, deși era paralizat și nu mai putea comunica, încerca să ne transmită ceva. Aveam sentimentul că o să se întâmple azi. 

În urmă cu fix un an, pe 9 septembrie 2016, am pierdut-o pe bunica. Vă vine să credeți că bunica și bunicul au murit fix în aceeași zi? Dacă asta nu e dragoste atunci nu știu ce este. Dacă o să-mi spuneți că e o simplă coincidență, o să vă spun clar că vă înșelați. Ziua de 9 septembrie va rămâne una specială în familia noastră. (...)

Fotografia de mai jos a fost făcută anul trecut, în ziua în care bunica mea a murit. O săruta pe frunte. A trecut un an întreg de atunci. Acestea sunt ultimele ei cuvinte: „Ți-am fost alături timp de 70 de ani. Nu a existat nimeni altcineva pentru nimeni și nici nu va fi vreodată. Te-am iubit atâția ani și vom fi împreună din nou”.

Imaginea a fost postată de nepoata celor doi bătrâni pe contul de Facebook Humankind.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: sotie moarte deces sarut batran
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close