Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bătrânul și-a agățat o pancartă de el și a început să umble pe străzi. Ce căuta omul. „O vreau înapoi așa cum era ea”

Bătrânul și-a agățat o pancartă de el și a început să umble pe străzi. Ce căuta omul. „O vreau înapoi așa cum era ea”

Bătrânul și-a agățat o pancartă de el și a început să umble pe străzi. Ce căuta omul. „O vreau înapoi așa cum era ea”
Sursa foto: Foto: Twitter
25 Oct 2017   •   16:55

Un bătrân a dovedit că ar fi capabil să meargă până la capătul lumii pentru soția lui, care îi stă alături de 26 de ani. Wayne Winters, în vârstă de 74 de ani, merge zilnic pe străzi cu scopul de a găsi un rinichi pentru transplantul soției sale, Deanne.

Bătrânul poartă o pancartă prinsă de umeri, pe care scrie un mesaj simplu: "Nevoie de rinichi pentru soție", cu grupa ei sanguină, A-, și numărul lui de telefon.

"Nu merg prea repede. Încerc să fac rost de un rinichi pentru soția mea. Suferă de insuficiență renală în stadiul 5. Face dializă și îi displace acest lucru. Este oribil, am simțit că trebuie să fac ceva", a declarat Winters pentru un post de televiziune american. 

Wayne Winters va continua să caute un rinichi pentru soția lui, despre care spune că "o vreau înapoi așa cum era ea – sănătoasă, iubitoare și mereu dornică să ajute oamenii".

×
Subiecte în articol: batran
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close