Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bebelușul ei a murit la o lună de la naștere și era devastată. Un an mai târziu s-a întâmplat ceva care a lăsat-o fără cuvinte. Zeci de vieți au fost schimbate!

Bebelușul ei a murit la o lună de la naștere și era devastată. Un an mai târziu s-a întâmplat ceva care a lăsat-o fără cuvinte. Zeci de vieți au fost schimbate!

Bebelușul ei a murit la o lună de la naștere și era devastată. Un an mai târziu s-a întâmplat ceva care a lăsat-o fără cuvinte. Zeci de vieți au fost schimbate!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Iul 2017   •   20:55

O femeie care și-a pierdut bebelușul, la doar o lună de la naștere, a știut că trebuie să facă ceva pentru familiile care au copii bolnavi, totul în numele fiului ei, Liam, pentru ca viața lui scurtă să aibă un scop pe Pământ. 

Așa că Mattie a înființat ONG-ul Liam Changed The World Inc. (Liam a schimbat lumea inc. - n.r.) pentru a veni în ajutorul familiilor care își petrec tot timpul în spitale și își cheltuie toți banii pe tratamente, rugându-se la un miracol pentru copii lor.

Cu banii adunați de la oameni generoși, Fundația Liam a schimbat Lumea a mers în spitale și a ajutat zeci de familii cu plata facturilor medicale.

Mai mult, cu banii strânși au ajutat familiile cu hrană și ședințe de terapie, ba chiar și cu cheltuielile de înmormântare, atunci când nu s-a mai putut face nimic altceva.

„După moartea lui Liam am intrat într-o luptă pentru a mă asigura că nu va fi uitat niciodată. Am continuat acea luptă în fiecare zi, timp de cinci ani. Știam că fiul meu a avut un scop pe acest Pământ”, a spus femeia.

 


 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close