x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Bebelușul i-a murit, așa că a vândut pătuțul ca să nu-și mai amintească de dramă. După o săptămână, cel care l-a cumpărat s-a întors și a făcut un gest surprinzător - VIDEO

de M.Z.   •   13 Sep 2017   •   16:58
Bebelușul i-a murit, așa că a vândut pătuțul ca să nu-și mai amintească de dramă. După o săptămână, cel care l-a cumpărat s-a întors și a făcut un gest surprinzător - VIDEO 418
Foto: pixabay.com

O femeie din Minnesota a crezut că nu va mai putea să trăiască, după ce a dat naștere unui bebeluș mort. Pentru că apucase să cumpere toate cele necesare pentru băiețel, femeia a vândut lucrurile, pentru a nu-și mai aminti de această dramă.

Pătuțul în care băiețelul lui Valerie Watts nu apucase să doarmă a fost cumpărat de un bărbat pe nume Gerald. După numai o săptămână, bărbatul s-a întors la ușa lui Valerie Watts: el iubea tâmplăria, așa că a transformat pătuțul într-o băncuță pe care i-a făcut-o cadou femeii care și-a pierdut copilul, potrivit unica.ro.

Televiziunea locală a preluat această poveste emoționantă și în scurt timp toată întâmplarea a devenit virală pe internet: peste trei milioane de oameni l-au felicitat pe Gerald pentru gestul său.

sati