Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bebelușul s-a născut vânăt și fără semne vitale, iar medicii se pregăteau pentru ce e mai rău. Când a fost așezat în brațele mamei, să-și ia rămas bun, copilul a deschis ochii. ”A fost ca un vis!”

Bebelușul s-a născut vânăt și fără semne vitale, iar medicii se pregăteau pentru ce e mai rău. Când a fost așezat în brațele mamei, să-și ia rămas bun, copilul a deschis ochii. ”A fost ca un vis!”

Bebelușul s-a născut vânăt și fără semne vitale, iar medicii se pregăteau pentru ce e mai rău. Când a fost așezat în brațele mamei, să-și ia rămas bun, copilul a deschis ochii. ”A fost ca un vis!”
Sursa foto: Foto: Daily Mail.co.uk
12 Noi 2019   •   11:26

Un bebeluș care nu dădea semne de viață atunci când s-a născut, fiind în stare de inconștiență și cu pielea albastră, semn că a fost privat de oxigen la naștere, a deschis ochii și a scos un scâncet chiar în momentul în care părinții își lua rămas bun de la el.

Totul s-a petrecut la un spital din Marea Britanie, unde s-a născut micuțul Oscar Bedford. 

Din păcate, Oscar a întâmpinat probleme majore la naștere, așa că părinții au fost pregătiți din timp de medici să depășească mai ușor momentul în care își vor ține pentru prima dată copilașul în brațe...din păcate fără viață, scrie Daily Mail.

"Ei au spus că după ce îl vor lua de la incubator, va pleca în doar câteva minute sau chiar secunde”, a povestit mama lui Oscar.

Însă micuțul le-a făcut tuturor o mare surpriză și le-a arătat că poate lupta pentru viața lui.

„Ochii lui s-au deschis pentru prima dată și era ca un vis. M-am așezat pe pat și am clătinat din cap așa cum fac oamenii în filme. A fost uimitor - cel mai bun sentiment din lume - dar a trebuit să mă ciupesc”, a mai povestit mama.

Acum, Oscar are 18 luni și duce o viață fericită alături de părinții lui, chiar dacă suferă de o formă gravă de epilepsie care îi pune viața în pericol.

"Are 18 luni, dar este ca un copil cu vârsta sub trei luni. Zâmbește și râde și iubește luminile, în ciuda faptului că este parțial orb. Îi place să fie ținut în brațe și să gângurească", a spus Chelsea.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close