Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Bizon" în Brazilia! A parcat ilegal, apoi a venit răsplata. Zeci de milioane de oameni au râs de el - VIDEO

"Bizon" în Brazilia! A parcat ilegal, apoi a venit răsplata. Zeci de milioane de oameni au râs de el - VIDEO

"Bizon" în Brazilia! A parcat ilegal, apoi a venit răsplata. Zeci de milioane de oameni au râs de el - VIDEO
02 Oct 2015   •   16:44

Un şofer brazilian, total ignorant în ceea ce priveşte respectarea indicatoarelor rutiere, şi-a primit o lecţie pe care cu siguranţă nu o va uita prea curând.

El şi-a parcat maşina pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilităţi, iar când s-a întors, şi-a găsit autoturismul acoperit în întregime cu hârtii autocolanate.

Incidentul filmat de mai mulţi trecători a avut loc în oraşul Maringa, din sudul Braziliei. Filmarea a strâns aproape 100 de milioane de vizualizări pe Facebook.

 
What happens if you park in a disabled spot in Brazil... :D

Posted by Pirate FM on 9 Iulie 2015


Şoferul, nervos la culme şi vizibil iritat de ceea ce i se întâmplase, a încercat să dea la o parte miile de bucăţi de hărtie, în apostrofările celor prezenţi şi a demarat apoi în trombă, având vizibilitatea obturată la volan. Cu toate acestea, el a ales să dea bir cu fugiţii, dorind să scape cât mai repede de oprobiul public la care fusese supus.

Pe lângă ruşinea de care a avut parte, şoferul a fost amendat şi de un agent al poliţiei rutiere, sosit la locul incidentului.

×
Subiecte în articol: Brazilia persoane cu dizabilitati
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close