Antena 3 CNN Actualitate Inedit Blestemul garsonierei Mihaelei Runceanu. De ce nu au sfinţit nici până azi preoţii locul unde a fost ucisă cântăreaţa

Blestemul garsonierei Mihaelei Runceanu. De ce nu au sfinţit nici până azi preoţii locul unde a fost ucisă cântăreaţa

Blestemul garsonierei Mihaelei Runceanu. De ce nu au sfinţit nici până azi preoţii locul unde a fost ucisă cântăreaţa
10 Dec 2016   •   17:29

Nimeni nu a mai dormit în garsoniera de la Dristor, unde în urmă cu 21 de ani a fost ucisă artista, spaţiul fiind închiriat doar de firme care, una după alta, au tras obloanele, scrie Adevarul.ro.

1 noiembrie 1989, Secţia 12 de Poliţie - un glas de femeie anunţa vestea morţii celebrei cântăreţe Mihaela Runceanu. Erau mai multe lacrimi decât cuvinte. Artista fusese strangulată de un tânăr de 21 de ani în garsoniera ei din Dristor şi incendiată pentru a şterge urmele odioasei crime. La 21 de ani de la tragedia care a scos din casă mii de bucureşteni ce au făcut pelerinaj în faţa locuinţei ei, vecinii susţin că nicio persoană nu a mai pus capul pe pernă în „garsoniera blestemată” de la parterul blocului 12, de pe Şoseaua Mihai Bravu.

Din cauza „faimei”, nicio persoană nu a mai dorit să cumpere sau să închirieze garsoniera, părinţii regretatei artiste încredinţând-o, de-a lungul anilor, la peste 10 firme care, la fel de misterios, s-au închis, unele după altele, la intervale mici de timp.

„Nu a mai dormit nimeni în casa asta, mai ales că părinţii Mihaelei nu au chemat măcar un preot să slujească aici după ce fost ucisă, deci vă daţi seama că spiritul ei este rătăcit acum. Toţi cei care au trecut pe-aici au fost persoane juridice, chiriaşi, care n-au stat foarte mult!”, ne mărturiseşte Tamara Sandu, una dintre vecine. Acum, în garsonieră îşi are sediul o firmă de tâmplărie PVC unde, în mod ciudat, nu am găsit pe nimeni, deşi am revenit de două ori. În ultimii ani, aici au avut sediul o firmă de imobiliare şi una de ştampile. „Au închis aşa, dintr-o dată, şi au plecat”, îşi aminteşte o vecină.

Mai mult. pe adevarul.ro.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close