Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au vopsit bordura cu tot cu maşină! Cine răspunde acum de cea mai celebră Dacie din Ploiești

Au vopsit bordura cu tot cu maşină! Cine răspunde acum de cea mai celebră Dacie din Ploiești

Au vopsit bordura cu tot cu maşină! Cine răspunde acum de cea mai celebră Dacie din Ploiești
20 Apr 2016   •   11:01

O maşină care zace de ani buni într-o parcare din Ploieşti a devenit celebră după ce linia continuă care separa trotuarul se continuă de-a lungul ei. Părerile localnicilor sunt împărţite: ori oamenii din administraţia locală au trasat linia, ori vecinii au ajuns la capătul răbdărilor având în vedere că locurile de parcare din zonă sunt din ce în ce mai puţine.  

Maşina, o Dacie 1310, are cauciucurile deja betonate în asfalt, semn că zace de mulţi ani în parcarea din Ploieşti. Ceea ce o face specială însă este dunga albă trasată pe lungimea ei, semn că bordura s-ar continua pe acolo.

Nimeni nu ştie însă cine a vopsit maşina. Părerile localnicilor sunt însă împărţite între un Dorel de la primărie şi vecinii nervoşi că maşina ocupă degeaba un loc de parcare.

Autorităţile locale spun că procedura de a ridica maşina de acolo este foarte dificilă.

În perioada ianuarie 2012 - februarie 2016 au fost identificate pe străzile din Ploieşti peste 400 de autovehicule abandonate pe teritoriul municipiului şi doar 42 de autovehicule au fost ridicate de autorităţi, în timp ce aproape 250 au fost ridicate de proprietari, în urma somaţiilor date de inspectori.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close