Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bunicuța le spunea adesea povești ciudate nepoților. După opt ani, ceva cumplit a ieșit la iveală. „Cine ar fi crezut așa ceva?”

Bunicuța le spunea adesea povești ciudate nepoților. După opt ani, ceva cumplit a ieșit la iveală. „Cine ar fi crezut așa ceva?”

Bunicuța le spunea adesea povești ciudate nepoților. După opt ani, ceva cumplit a ieșit la iveală. „Cine ar fi crezut așa ceva?”
06 Mai 2019   •   18:19

Adeseori, bunicuța le spunea povești ciudate nepoților, iar aceștia o ascultau cu atenție fără să bănuiască nimic.

După opt ani, ceva cumplit a ieșit la iveală. Virginia L Hayden, 67 de ani, din York, Pennsylvania, a fost arestată pentru că și-ar fi ucis cel de-al treilea soț. Ultima dată acesta fusese văzut în viață în 2011, la vârsta de 62 de ani.

Bătrâna le povestea adesea nepoților cât de folositori sunt porcii pentru că pot mânca orice parte din corp, mai puțin craniul. În plus, mai spunea că atunci când înjunghii un corp să îl pui în apă pentru a nu pluti. Femeia mai spunea și că doză din spray de nitrogligerină poate provoca cuiva un atac de inimă.

În ciuda tuturor „sfaturilor” ciudate nimeni nu a bănuit nimic. Primul soț al femeii s-a sinucis, în timp ce al doilea a făcut atac de inimă. Cu toate acestea, nu există niciun indiciu că femeia ar fi avut o implicare și în aceste morți.

Scalpul celui de-al treilea soț a fost găsit într-o pungă de plastic, în urmă cu șapte ani, însă poliția nu a putut descoperi cui aparține, până când fiica bărbatului a anunțat poliția și spus că nu mai știe nimic de tatăl său.

Femeia a povestit mereu că bărbatul a plecat în Mexic. Când a fost confruntată, deși nu a recunoscut crima, le-a spus anchetatorilor, potrivit PennLive: „Fiți fericiți, cedez. Așa că lăsați-mă în pace. Deci asta este confesiunea mea”.

 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close