Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cadoul de nunta primit de românul care s-a căsătorit cu fostul preot anglican

Cadoul de nunta primit de românul care s-a căsătorit cu fostul preot anglican

Cadoul de nunta primit de românul care s-a căsătorit cu fostul preot anglican
Sursa foto: Foto: Mirror.co.uk
02 Mai 2017   •   23:11

Cuplul gay format din românul Florin Marin şi preotul pensionar Philip Clements s-a mutat în Bucureşti, după ce au făcut cununia în Marea Britanie. Românul este oficial domnul Clements și spune că prin aceasta căsătorie, vrea să atraga atenţia Bisericii Anglicane cu privire la faptul că trebuie să-şi deschidă orizonturile cu privire la cuplurile gay, potrivit adevarul.ro.

Cadoul de nuntă din partea reverendului este o lună întreagă de plimbări.Vor pleca în Insulele Maldiveapoi la Mamaia, dar şi la munte.

„Mulţi nu mai pot să doarmă pentru că mă văd pe mine la televizor. Pe de altă parte, mă plimb cu Philip pe stradă, pe la mall-uri, prin parc şi ne recunoaşte lumea. Se uită la noi. Ne-au înnebunit. Şi prin geamuri fumurii ne văd. Sunt foarte bucuros că m-a sunat cineva de la Londra şi vine să îmi ofere un contract pe trei luni, pentru că am apărut des la televizor. Nu ştiu detalii. Mă vrea doar pe mine. Contractul este sigur, dar nu am discutat deocamdată suma. În România nu am nimic deocamdată, niciun contract”, spune românul.

Florinel se duce de trei ori pe săptămână la salon, dar vrea şi o schimbare.  

„Vreau să îmi pun puţin acid hialuronic pentru expresie, pe frunte. Vreau să ridic puţin sprânceana şi pe stânga şi pe dreapta. La salon mă duc la Mihaela Borcea, pe Dorobanţi. Mă duc la întreţinere, de trei ori pe săptămână, la epilat, la pensat. E chiar relaxant acolo. Şi dantura tot acolo mi-am făcut-o. Are un dentist italian bun rău de tot. E cam scump, dar face treabă bună”, crede vedeta gay.    

Reverendul Philip Clements a fost preot paroh în Eastry, Kent. Cei doi şi-au mărturisit, legal, dragostea în faţa camerelor de filmat.

×
Subiecte în articol: preot cadou nunta roman cuplu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close