Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un câine fără stăpân a furat de cinci ori un unicorn de pluş dintr-un magazin, iar în final l-a primit cadou

Un câine fără stăpân a furat de cinci ori un unicorn de pluş dintr-un magazin, iar în final l-a primit cadou

Un câine fără stăpân a furat de cinci ori un unicorn de pluş dintr-un magazin, iar într-un final l-a primit cadou chiar de la o angajată a Poliţiei Animalelor.

Un câine fără stăpân a furat de cinci ori un unicorn de pluş dintr-un magazin, iar în final l-a primit cadou
Sursa foto: CNN
de Alin Tarnovschi    |    28 Mar 2021   •   21:42

Totul s-a întâmplat la un magazin din oraşul Kenansville (Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii), acolo unde Sisu, un câine fără stăpân a dat lovitura de cinci ori.

Câinele a furat, de fiecare dată, aceeaşi jucărie de pluş pe care a pus ochii prima dată: un unicorn de pluş de culoare mov.

Proprietarul magazinului a apelat la Serviciul Regional de Control al Animalelor (Poliţia Animalelor) pentru a-l prinde pe câine şi pentru a opri furturile.

O angajată a serviciului l-a prins pe Sisu chiar în timp ce fura pentru a cincea oară acelaşi unicorn de pluş, motiv pentru care a decis să îl cumpere şi să i-l dea câinelui.

De asemenea, Sisu a fost luat de pe stradă şi dus într-un adăpost pentru a fi adoptat, notează CNN.

Povestea lui a fost postată pe Facebook, pe pagina serviciului de control al animalelor, şi a devenit în scurt timp virală. Mai mult, povestea a ajuns la o persoană care a decis să îl adopte pe Sisu, cu tot cu animalul său preferat.

HAS AN ADOPTER AND A RESCUE Sisu Male Stray 1 yrs old 67.1 lbs Hw(-) Sassy with other dogs and will not tolerate any...

Posted by Duplin County Animal Services on Tuesday, 23 March 2021

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close