Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un câine vine zilnic și se întinde pe mormântul stăpânilor săi: "Există ceva în lume numit iubire adevărată, profundă, dezinteresată"

Un câine vine zilnic și se întinde pe mormântul stăpânilor săi: "Există ceva în lume numit iubire adevărată, profundă, dezinteresată"

O imagine dureroasă, care îl are în centru pe un câine, i-a emoționat pe internauți. Patrupedul stă așezat pe mormântul stăpânilor săi decedați și se pare că vine zilnic și se reculege acolo câteva ore.

Un câine vine zilnic și se întinde pe mormântul stăpânilor săi: "Există ceva în lume numit iubire adevărată, profundă, dezinteresată"
Sursa foto: Facebook/ Irina Iulia
de Gabriel Dano    |    04 Apr 2023   •   08:00

În imaginea sfâșietoare publicată pe pagina sa personală de o utilizatoare Facebook apare un câine din rasa ciobănesc german care stă nedezlipit de un mormânt aflat într-un cimitir din Reșița.

Fotografia cu animalul de companie a emoționat mai mulți internauți pe rețelele de socializare. Patrupedul pare că își plânge stăpânii pe care i-a pierdut și care erau totul pentru el.

Potrivit autoarei postării, câinele vine zilnic și se reculege câteva ore la respectivul mormânt.

"Abia astăzi m-am convins întrucât am văzut cu ochii mei si l-am si pozat! Am întrebat oamenii din jur si mi-au spus că acest ciobănesc german vine acolo în fiecare zi si se întinde pe mormântul stăpânilor decedați câteva ore... apoi pleacă undeva și revine a doua zi!

Greu de explicat, greu de înțeles. Ceea ce ar trebui să înțelegem este că, există lucruri in viată mult mai importante decât banii, puterea si cariera. Există ceva în lume numit iubire adevărată, profundă, dezinteresată", este mesajul care însoțește fotografia emoționantă.

Facebook / Irina Iulia

×
Subiecte în articol: caine mormant emotionant
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close