Câinele a făcut eforturi uriașe să-și trezească stăpânul din somn, după ce casa a luat foc. N-a mai avut însă putere să se salveze

13 Ian 2020   •   12:14
Câinele a făcut eforturi uriașe să-și trezească stăpânul din somn, după ce casa a luat foc. N-a mai avut însă putere să se salveze Foto: Pixabay.com

Legătura puternică dintre câini și oameni este extrem de puternică. A demonstrat-o recent și un patrupe care și-a sacrificat propria viață ca să-și salveze stăpânul.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un incendiu a distrus o casă din comuna franceză La Prénessaye. Proprietarul a fost salvat de câinele său, care nu a mai avut forță să se salveze și el, pierind în incendiu. 

„Câinele meu m-a trezit”, a povestit pensionarul de 72 de ani. Omul s-a trezit în lătrăturile disperate ale animalului, care nu s-a mai putut salva, fiind înghițit de flăcări, scrie closermag.fr.

Intervenția pompierilor a durat câteva ore bune.

Primarul comunei, Daniel Thomas, a spus că i-a făcut deja o relocare proprietarului care și-a pierdut casa în incendiu și care este îndoilat din cauza pierderii animalului iubit, care a devenit eroul său. 

 

Parteneri
x close