x close

Câinele ei a dispărut fără urmă și nimeni nu putea explica unde s-a dus. Într-o zi, tânăra a primit un telefon. Ce a auzit o șocat-o

22 Feb 2017   •   10:38
Câinele ei a dispărut fără urmă și nimeni nu putea explica unde s-a dus. Într-o zi, tânăra a primit un telefon. Ce a auzit o șocat-o Foto: Facebook

Kelly Accettola și cătețelul ei, Bemis, aveau o relație foarte specială. Mereu unul lângă altul, cei doi erau cei mai buni prieteni și mergeu peste tot impreună. Frumoasa lor poveste s-a oprit brusc, insă, în momentul în care patrupedul a dispărut pur și simplu fără urmă. Kelly a intrat pentru câteva minunte în casă și când s-a întors, cățelul dispăruse.

Deși l-a căutat peste tot, tânăra nu a reușit să-și găsească prietenul. După 7 ani de la nefericita întâmplare, tânăra a primit un telefon de la compania care microcipase animalul. Era anunțată că o femeie din Gastonia, North Carolina, îi găsise câinele pe stradă.

Reîntâlnirea a fost una extrem de emoționantă.

„Auzi tot felul de povești despre apariții miraculoase, dar niciodată nu te gândești că ți se poate întâmpla ție! Dar, Dumnezeule, chiar s-a întâmplat!” a scris tânăra pe Facebook.

 

 

Citeşte mai multe despre:

reuniune caine
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati