Antena 3 Actualitate Inedit Câinele familiei a început să latre disperat în miezul nopții, așa că mama s-a dus de urgență să vadă ce s-a întâmplat. „Este incredibil!”

Câinele familiei a început să latre disperat în miezul nopții, așa că mama s-a dus de urgență să vadă ce s-a întâmplat. „Este incredibil!”

30 Apr 2019   •   14:17
Câinele familiei a început să latre disperat în miezul nopții, așa că mama s-a dus de urgență să vadă ce s-a întâmplat. „Este incredibil!”

Câinele familiei a început să latre disperat în miezul nopții, așa că mama s-a trezit și s-a dus să vadă ce s-a întâmplat. A încremenit, dar și-a dat seama că totul fusese un avertisment. 

Tracy și Tony Daniels au decis să o adopte pe Ember, o cățea din rasa pit bull, și să i-o prezinte fiului său. Cum au mai avut un animal din această rasă, nu au văzut niciun impediment să o facă din nou. 

„A devenit foarte apropiată de Tray mai mult decât oricine”, a povestit tatăl. 

Într-o seară, Tracy s-a trezit în lătrăturile lui Ember. Cum era ceva neobișnuit, femeia s-a grăbit să vadă ce se întâmplă. Cățelușa a condus-o pe femeie în baie, unde fiul său era atârnat peste cadă și se lovise.

„L-am văzut pe Tre cu picioarele în sus”. Din fericire, copilul de 10 ani și-a revenit imediat, după ce a fost dus la spital. „E un câine grozav, nu știu ce m-aș fi făcut fără ea”, scrie smalljoys.tv.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close