Antena 3 CNN Actualitate Inedit Câinele familiei se simțea rău, așa că l-au dus la medic. Nici doctorul nu se aștepta la așa ceva. ”În 20 de ani de practică, aceasta este cea mai nebunească operație pe care am făcut-o” - VIDEO

Câinele familiei se simțea rău, așa că l-au dus la medic. Nici doctorul nu se aștepta la așa ceva. ”În 20 de ani de practică, aceasta este cea mai nebunească operație pe care am făcut-o” - VIDEO

Câinele familiei se simțea rău, așa că l-au dus la medic. Nici doctorul nu se aștepta la așa ceva. ”În 20 de ani de practică, aceasta este cea mai nebunească operație pe care am făcut-o” - VIDEO
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    10 Dec 2017   •   12:21

Un medic veterinar din statul american Oklahoma a avut parte de o surpriză de proporții în timpul unei operații efectuate asupra unui câine care fusese adus la cabinet de stăpânii săi pentru că vomitase o suzetă. El a găsit nu mai puțin de 21 de astfel de obiecte în stomacul animalului, relatează UPI.

Potrivit dr. Chris Rispoli de la Gentle Care Animal Hospital din Edmond, un câine din rasa Shar-Pei pe nume Dovey, în vârstă de patru ani, care îi este pacient de când era pui, a fost adus la cabinet, miercuri, de stăpânii săi.

Membrii familiei i-au spus lui Rispoli că au observat recent că Dovey vomita și slăbise, iar patrupedul fusese văzut de bunica nou-născutului lor ducând în gură o suzetă. Până la urmă, cățelușa Dovey a fost adusă la veterinar după ce a vomitat un astfel de obiect, iar familia a început să bănuiască motivul dispariției suzetelor din casă.

Radiografiile inițiale indicau prezența a șapte până la nouă suzete în stomacul câinelui, însă în timpul intervenției chirurgicale Rispoli a îndepărtat nu mai puțin de 21 de astfel de obiecte.

''În 20 de ani (de practică), aceasta este cea mai nebunească operație pe care am făcut-o'', a declarat Rispoli pentru postul KOKH-TV.

Medicul veterinar a precizat că speră ca acest caz să constituie un semnal de alarmă pentru proprietarii de câini care trebuie să țină animalele la distanță de obiecte pe care le-ar putea înghiți.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: caine
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close