Antena 3 CNN Actualitate Inedit Câinele și-a pierdut ochii din cauza unui glaucom, dar apoi ceva incredibil s-a întâmplat. „Este cel mai bun ajutor pentru el”

Câinele și-a pierdut ochii din cauza unui glaucom, dar apoi ceva incredibil s-a întâmplat. „Este cel mai bun ajutor pentru el”

Câinele și-a pierdut ochii din cauza unui glaucom, dar apoi ceva incredibil s-a întâmplat. „Este cel mai bun ajutor pentru el”
Sursa foto: Foto: Instagram
23 Mar 2019   •   18:37

Câinele și-a pierdut ochii pe rând din cauza unui glaucom, dar apoi ceva neașteptat s-a întâmplat.

Charlie, un golden retriver de 12 ani din Carolina de Nord, l-a întâlnit pe Maverick, un cățeluș de doar patru luni, care s-a transformat imediat în cel mai bun prieten, dar și cel care îl conduce afară. Charlie se bazează pe micuțul patruped pentru tot, pentru plimbîri, joacă, mâncare și uneori chiar se folosește de el pe post de pernă.

„Amândoi sunt nebunatici și speciali. Categoric, sunt distracția noastră. Când Maverick și Charlie se joacă, este grozav să-i privești pentru că Charlie se transformă într-un pui. Este drăguț să-i vezi împreună și cum se bucură unul de prezența celuilalt”, a declarat stăpâna animalelor, Chelsea Stipe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday morning play time #dogsofinstagram #goldensofinstagram #doggos #charlieandmav #bestfriends #goodboys #nationalpuppyday

A post shared by Charlie And Maverick (@charlieandmav) on

×
Subiecte în articol: caine
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close