Antena 3 CNN Actualitate Inedit Călători întâmpinați cu baloane și petale de trandafir, de Dragobete. Imagini din ”gara îndrăgostiților”

Călători întâmpinați cu baloane și petale de trandafir, de Dragobete. Imagini din ”gara îndrăgostiților”

Călători întâmpinați cu baloane și petale de trandafir, de Dragobete. Imagini din ”gara îndrăgostiților”
Sursa foto: Foto: railway.md/ro/
24 Feb 2016   •   16:40

De Dragobete, Gara Feroviară din Chişinău s-a transformat într-o gară a îndrăgostiţilor, în care domneşte armonia şi iubirea. Trenul de pe cursa Chişinău- Iaşi a fost repus special în circulaţie pe data de 24 februarie pentru a oferi călătorilor posibilitatea de a marca sărbătoarea de Dragobete în România.

În urma concursului organizat pe pagina de facebook a Căii Ferate au fost desemnaţi 26 câştigători, care au beneficiat de o călătorie gratuită tur - retur, în vagon de clasa I. De asemenea, în această zi, toţi doritorii au cumpărat bilete la jumătate de preţ în vagoanele de clasa II şi a III, se arată într-un comunicat postat pe site-ul railway.md.


Foto: railway.md/ro/

Călătorii au rămas încântaţi de această acţiune. „O iniţiativă foarte reuşită şi inspirată a Căii Ferate din Moldova. Sperăm să se mai organizeze asemenea concursuri şi promoţii, care cu siguranţă vor atrage un număr mare de pasageri”, a menţionat unul dintre câştigătorii concursului.

Sloganul evenimentului este „Dragostea uneşte două maluri româneşti” şi are drept scop promovarea sărbătorilor tradiţionale şi motivarea persoanelor de a călători cu trenul. Atât în incinta gării feroviare, cât şi în trenul de pe cursa Chişinău- Iaşi au răsunat cele mai frumoase melodii de dragoste, iar călătorii au avut parte de surprize şi de o atmosferă romantică: şampanie, dulciuri, petale de trandafiri.

×
Subiecte în articol: tren Dragobete Ziua Indragostitilor
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close