Călători întâmpinați cu baloane și petale de trandafir, de Dragobete. Imagini din ”gara îndrăgostiților”

de A.M.P    |    24 Feb 2016   •   16:40
Călători întâmpinați cu baloane și petale de trandafir, de Dragobete. Imagini din ”gara îndrăgostiților” Foto: railway.md/ro/

De Dragobete, Gara Feroviară din Chişinău s-a transformat într-o gară a îndrăgostiţilor, în care domneşte armonia şi iubirea. Trenul de pe cursa Chişinău- Iaşi a fost repus special în circulaţie pe data de 24 februarie pentru a oferi călătorilor posibilitatea de a marca sărbătoarea de Dragobete în România.

În urma concursului organizat pe pagina de facebook a Căii Ferate au fost desemnaţi 26 câştigători, care au beneficiat de o călătorie gratuită tur - retur, în vagon de clasa I. De asemenea, în această zi, toţi doritorii au cumpărat bilete la jumătate de preţ în vagoanele de clasa II şi a III, se arată într-un comunicat postat pe site-ul railway.md.


Foto: railway.md/ro/

Călătorii au rămas încântaţi de această acţiune. „O iniţiativă foarte reuşită şi inspirată a Căii Ferate din Moldova. Sperăm să se mai organizeze asemenea concursuri şi promoţii, care cu siguranţă vor atrage un număr mare de pasageri”, a menţionat unul dintre câştigătorii concursului.

Sloganul evenimentului este „Dragostea uneşte două maluri româneşti” şi are drept scop promovarea sărbătorilor tradiţionale şi motivarea persoanelor de a călători cu trenul. Atât în incinta gării feroviare, cât şi în trenul de pe cursa Chişinău- Iaşi au răsunat cele mai frumoase melodii de dragoste, iar călătorii au avut parte de surprize şi de o atmosferă romantică: şampanie, dulciuri, petale de trandafiri.

x close