Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un campion olimpic a scăpat nevătămat după ce avionul său s-a prăbușit | Anterior, a ieșit pe picioarele sale dintr-o mașină care s-a zdrobit de un autobuz

Un campion olimpic a scăpat nevătămat după ce avionul său s-a prăbușit | Anterior, a ieșit pe picioarele sale dintr-o mașină care s-a zdrobit de un autobuz

Un accident aviatic a atras atenția asupra unui campion olimpic la atletism, după ce acesta a supraviețuit aproape miraculos prăbușirii aeronavei.

Un campion olimpic a scăpat nevătămat după ce avionul său s-a prăbușit | Anterior, a ieșit pe picioarele sale dintr-o mașină care s-a zdrobit de un autobuz
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Dec 2022   •   17:34

Ulterior, s-a aflat că nu este prima dată când kenyanul David Rudisha (foto) scapă cu viață din circumstanțe grave.

Rudisha, deținătorul recordului mondial la 800 de metri și dublu campion olimpic, a supraviețuit unui accident de avion care a avut loc sâmbăta trecută seara în regiunea Kajado, la sud-vest de capitala Nairobi.

După cum a povestit chiar Rudisha, avionul ușor în care călătorea alături de alte 5 persoane s-a prăbușit într-o zonă stâncoasă din apropierea parcului Masai Mara.

Una dintre aripile aparatului a lovit un copac, iar aeronava s-a răsturnat.

"Totul mergea bine când, după aproximativ șapte sau opt minute de zbor, motorul avionului s-a oprit brusc. Au fost momente de teroare", a declarat campionul olimpic - care s-a retras anul trecut din competițiile internaționale -  pentru cotidianul "Daily Nation".

Al doilea accident grav din care David Rudisha scapă nevătămat

Unul dintre ocupanții aparatului de zbor a fost spitalizat pentru rănile suferite în urma accidentului.

Alții, care au suferit răni ușoare, au fost duși la spital și ulterior externați.

Aparent, Rudisha nu a fost rănit.

Această întâmplare a readus la lumină un alt incident, petrecut în 2019.

Atunci, în vreme ce conducea un SUV pe șoselele din Kilgoris, dublul medaliat cu aur la Jocurile Olimpice a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit de un autobuz.

În ciuda impactului puternic și a mașinii distruse, Rudisha a ieșit practic nevătămat din epava SUV-ului, fără măcar o fractură.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: David Rudisha
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close