Antena 3 CNN Actualitate Inedit Când iubirea nu moare niciodată! Ce mesaj a găsit soția, la două luni după ce bărbatul său s-a stins din viață

Când iubirea nu moare niciodată! Ce mesaj a găsit soția, la două luni după ce bărbatul său s-a stins din viață

Când iubirea nu moare niciodată! Ce mesaj a găsit soția, la două luni după ce bărbatul său s-a stins din viață
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Apr 2016   •   14:12

Adevăratele povești de iubire nu mor niciodată. Nici măcar după dispariția fizică de pe pământ. Un bărbat care a construit o bancă pentru soția sa a lăsat un mesaj ascuns, in interior, scris cu markerul.

Când toată lumea se aștepta mai puțin, Mason a murit, după ce a fost răpus de un anevrism cerebral la 51 de ani. Mesajul secret lăsat pentru soția, Becca, a fost descoperit de fiul lor.

”Te iubesc Becca. Nu contează în ce zi suntem, sper doar să fie una bună. Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile în ziua în care te-a trimis la mine. Știu că aceste zile sunt mai frumoase decât am visat și sunt fericit că faci parte din ea. Nu știu dacă vei vedea asta, dar, dacă va fi cazul, vreau să știi că te iubesc foarte mult. Dacă ar fi un lucru pe care să mi-l doresc în această viață ar fi să fiu la fel de bun, așa cum ai fost tu cu mine. Dacă aș putea să fac asta, aș fi cel mai fericit om din lume. Te iubesc mult minunata mea soție. Mason”.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close