Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Credeam că își bate joc de mine! Cum să coste atât?" | O cunoscută cântăreață a rămas şocată de preţurile din aeroport, când a cumpărat o cafea și o apă

"Credeam că își bate joc de mine! Cum să coste atât?" | O cunoscută cântăreață a rămas şocată de preţurile din aeroport, când a cumpărat o cafea și o apă

O cunoscută cântăreață din România a rămas șocată după ce a auzit cât are de plătit pentru o cafea şi o apă, în aeroportul din Cluj.

"Credeam că își bate joc de mine! Cum să coste atât?" | O cunoscută cântăreață a rămas şocată de preţurile din aeroport, când a cumpărat o cafea și o apă
Sursa foto: Facebook/ Aeroportul International Cluj
de Georgiana Adam    |    04 Sep 2023   •   09:54

"Nu există așa ceva. Deci, cafeaua asta, care e numai un pic, și cu apa asta au fost 34 de lei în aeroport. Deci, serios vorbesc, cum să coste o cafea normală și cu o apă plată la jumătate 34 de lei?", a spus Lidia Buble, pe Instagram.

"Bă, voi realizați ce prețuri?! Mie când mi-a zis tanti aia la casierie am zis că își bate joc de mine. Am mai întrebat o dată, zic: ”Cât? 34 de lei”. Cum să coste atât? Se uită lumea la mine că mă minunez la prețuri.

Mie nu mi se pare normal, cum să dai pe o cafea... M-am gândit că-mi cere vreo 15 lei, că zic că sunt în aeroport și e mai scump. Apa a fost zece lei, deci voi vă dați seama că a fost cafeaua asta 24 de lei?! Eu am rămas proastă. Mie nu mi se par normale prețurile astea, îmi pare rău!

Îți fac reclamație, aeroportule. Îți fac reclamație pentru că nu mi se pare normal. Aici trebuie să fii milionar ca să-ți iei și sandvici și de astea. Nu-s zgârcită, sunt mână largă, niciodată nu știu câți bani am, dar prețurile astea chiar nu-s normale.

Mai bine știi că rabzi, bei apă de la robinet. Stau să mă gândesc cât e o ciocolată, sucul cât o costa, un sandvici sigur e 50 de lei", a mai spus artista.

 

 

×
Subiecte în articol: cafea apa preturi aeroport Lidia Buble
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close