Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum arată capra cu cele mai lungi urechi din lume | Simba are mii de urmăritori pe reţelele sociale

Cum arată capra cu cele mai lungi urechi din lume | Simba are mii de urmăritori pe reţelele sociale

Unele vedete de pe rețelele sociale își câștigă faima prin aspectul lor, altele prin glumele pe care le fac. Simba, puiul de capră, a cucerit rețelele de socializare cu urechile sale uimitor de lungi, 55 de cm și care continuă să crească.

Cum arată capra cu cele mai lungi urechi din lume | Simba are mii de urmăritori pe reţelele sociale
Sursa foto: Twitter/CGTNEurope
de Alexandra Ionescu    |    11 Iul 2022   •   14:06

Simpaticul ied a atras mii de urmăritori pe Youtube și TikTok de când s-a născut în Karachi, Pakistan, pe 4 iunie.

Stăpânul său, Mohammad Hassan Narejo, a trimis detaliile lui Simba către Cartea Recordurilor, deși nu este sigur că există o categorie cu ”cele mai lungi urechi din lume”. Încă așteaptă un răspuns.

Când s-a născut Simba, urechile sale aveau o lungime de 48 de centimetri. Au crescut cu cel puțin 15 cm în mai puțin de o lună și nu dau semne că s-ar opri prea curând.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Am o husă specială din catifea pentru a-i ține urechile, astfel încât să poată alerga și să se joace cu ușurință, fără să se încurce în ele”, a declarat Narejo pentru Reuters.

Narejo lucrează în departamentul de control al traficului aerian al aeroportului Karachi, dar pasiunea lui este creșterea caprelor și are planuri mari pentru Simba.

„Plănuiesc să păstrez materialul seminal al lui Simba pentru inseminare artificială, așa că dacă, Doamne ferește, el nu mai este, rasa lui să poată continua”, a spus Narejo.

Îl hrănește pe Simba cu lapte, de trei ori pe zi și a luat măsuri pentru a asigura bunăstarea animalului - un fir negru în jurul gâtului acestuia, pentru a alunga ”ochiul rău”.

×
Subiecte în articol: Capra ied Simba urechi pakistan
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close