Antena 3 CNN Actualitate Inedit Carmen Harra, dezvăluiri șocante din trecutul lui Vasile Turcu: „A mai avut tentative de sinucidere!”

Carmen Harra, dezvăluiri șocante din trecutul lui Vasile Turcu: „A mai avut tentative de sinucidere!”

Carmen Harra, dezvăluiri șocante din trecutul lui Vasile Turcu: „A mai avut tentative de sinucidere!”
Sursa foto: Foto: facebook.com/DrCarmenHarra

04 Mar 2017   •   13:11

Una dintre cele mai cunoscute vizionare din România, Carmen Harra, vine cu o predicţie cu totul şi cu totul neaşteptată în cazul lui Vasile Turcu. În condiţiile în care starea lui Vasile Turcu este critică, celebra Carmen Harra a prezis că Vasile Turcu va supravieţui.

Mai mult, aceasta a declarat că Vasile Turcu a mai avut tentative de sinucidere, despre care familia milionarului nu ştie.

"Situaţia lui este una tipică, în care destinul se ciocneşte cu liberul arbitru. Din punct de vedere numerologic, el trebuie să aibă o viaţă lungă, însă decide să-şi întrerupă firul existenţei. Iată însă că destinul este mai puternic decât liberul arbitru şi de aceea a fost găsit şi salvat în ultimul moment. Sinucigaşii sunt perturbaţi mental, iar un sinucigaş va încerca să-şi curme zilele până va reuşi. Cel mai probabil, nu este prima lui tentativă de sinucidere”, a spus Carmen Harra.

 

×
Subiecte în articol: Vasile Turcu carmen harra
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close