Antena 3 CNN Actualitate Inedit Carmen Harra reconfirmă una dintre profețiile sale sumbre: "Vorbesc de asta de ani de zile - mai gandiți-vă ce faceți cu banii!"

Carmen Harra reconfirmă una dintre profețiile sale sumbre: "Vorbesc de asta de ani de zile - mai gandiți-vă ce faceți cu banii!"

Carmen Harra reconfirmă una dintre profețiile sale sumbre. Celebra prezicătoare afirmă că urmează probleme financiare majore.

Carmen Harra reconfirmă una dintre profețiile sale sumbre: "Vorbesc de asta de ani de zile - mai gandiți-vă ce faceți cu banii!"
Sursa foto: Foto: Carmen Harra
de Gabriel Dano    |    15 Mar 2023   •   21:30

"Vorbesc de colapsul bancar de ani de zile. Nu m-a crezut nimeni. Toată lumea a spus că așa ceva nu s-ar putea întâmpla niciodată. Iată că s-a întâmplat: Silicon Valley Bank a colapsat. Toți care ați avut bani mulți în această bancă ați rămas fără bani. Ce va face statul?

Statul nu o să facă nimic! Și nu o să vă dea banii.Așa că cei care aveți bani mulți în bancă mai gândiți-vă pentru că două bănci mari vor colapsa pe parcusul acestui an. Și în anii care vin sistemul monetar se va prăbuși. Mai gândiți-vă  - ce faceți cu banii? Îi țineți în bancă? Nu știu!", a spus Carmen Harra, într-un clip încărcat pe platforma TikTok.

@carmenharra888

♬ original sound - Carmen Harra

Recent, Carmen Harra trăgeau un semnal de alarmă în legătură cu o criză economică "de proporție uriașă" care ar putea să îi afecteze pe români în acest an.

"Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani. Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură.", spune Carmen Harra.

"Nu mai vorbim de case la care, cum spunea și Forbes Magazine, prețurile vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți, să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți, pentru că abia acolo banii cresc în valoare iar imobiliarele."

De fapt, ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929!  În următorii 2-3 ani, se înlocuiesc monedele, vom avea o monedă electronică până în 2025-2029.

Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă. Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală. Creșterea prețurilor este cumplită.

Este un an foarte dur, pentru că sunt multe probleme politice în anul ăsta. Eu l-am numit anul conflictelor politice. Anul în care vom vedea revolte fără precedent din cauza inflației, al crizei politice în toată lumea, tulburări politice în diferite părți ale lumii."
"Aș vrea să fim uniți, puternici, noi, românii. Suntem un popor unit, credincios. Să ne adunăm forțele, să ne rugăm împreună spre a ieși din această situație atât de conflictuală.

Vă spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste această perioadă. O perioadă care ne poate ajuta să ne interiorizăm, să ne găsim pe noi, să devenim mai buni și, în special, mai uniți", spunea Carmen Harra.

×
Subiecte în articol: carmen harra
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close