Antena 3 CNN Actualitate Inedit Casa i-a luat foc în Ajunul Crăciunului, iar cele trei fiice și părinții săi au murit în incendiu. Într-o zi, uitându-se în oglindă, a înțeles totul. „Doamne, atâta durere!”

Casa i-a luat foc în Ajunul Crăciunului, iar cele trei fiice și părinții săi au murit în incendiu. Într-o zi, uitându-se în oglindă, a înțeles totul. „Doamne, atâta durere!”

Casa i-a luat foc în Ajunul Crăciunului, iar cele trei fiice și părinții săi au murit în incendiu. Într-o zi, uitându-se în oglindă, a înțeles totul. „Doamne, atâta durere!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
11 Dec 2017   •   17:16

Tocmai se mutase în casă nouă, în Stamford, Connecticut, SUA, iar Ajunul Crăciunului o prinsese înconjurată de întreaga familie: iubitul său, cele trei fetițe și părinții săi.

Doar că nu avea de unde să știe că va trăi un adevărat coșmar. Casa a luat foc, iar Madonna Badger nu a reușit să-și scoată nici părinții și nici copiii la timp. Singurii supraviețuitori au fost ea și iubitul său.

Incidentul a avut loc în 2011, iar după ani buni, femeia a reușit încet-încet să-și vindece rănile, iar acum împărtășește din experiența sa celor care trec prin același coșmar.

Madonna Badger își amintește exact ziua în care a reușit să se vindece. „Făceam curat în baie și am început să plâng. Am început să plâng rău. Simțeam de parcă îmi curgea sânge din ochi. Atâta durere… M-am uitat în oglinda de la baie și m-am văzut plângând. Nu mă văzusem niciodată plângând așa. Durerea era așa de mare și îmi amintesc că m-am gândit: ”Wow, femeia aia suferă mult.” Apoi am văzut-o pe Sarah și pe Lilly și pe Grace. Și Sarah a vorbit cu mine. Mi-a spus că nu mă tem, că dragostea e cel mai frumos lucru din lume. Și știam că e adevărat, că vorbește cu mine, că nu e doar în mintea mea”, a spus femeia, potrivit stamfordadvocate.com.

 

 

 

×
Subiecte în articol: ajunul Craciunului durere
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close