Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Nici șobolanii nu stau acolo". Casă la un pas de prăbuşire, scoasă la vânzare pentru 75.000 de euro într-un oraş din România

"Nici șobolanii nu stau acolo". Casă la un pas de prăbuşire, scoasă la vânzare pentru 75.000 de euro într-un oraş din România

O casă care stă să se prăbuşească, dintr-un oraş din Ardeal, a fost scoasă la vânzare cu nu mai puţin de 75.000 de euro.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2024   •   12:21

"Ocazie unică! Casă și teren de vânzare în zona 0 a orașului Alba Iulia", aşa începe un anunț publicitar al unui proprietar, care cere 75.000 de euro pentru locuință și teren. 

Casa are două camere în suprafață de 45 mp, suprafața totală construită a casei este de 55 mp și terenul este de 163 mp. Casa este construita din cărămidă în anul 1970. 

Prețul este de 75.000 de euro și este ușor negociabil, susține vânzătorul.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini cu casa aproape de prăbuşire.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Anunțul de vânzare a provocat comentarii aprinse pe reţelele de socializare, având în vedere starea în care se află locuința.

Mulţi dintre internauţi chiar au crezut că e vorba despre o vilă. 

"Nici șobolanii nu stau acolo, scuză-mă frate... dar arată că după război. Pe ce ceri bani aia???? Poate 7.500 de euro ar mai merge", spune un internaut.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close