Antena 3 CNN Actualitate Inedit Casanova de Cugir. Motivul incredibil pentru care un tânăr obișnuia să întrerupă orele într-un liceu din oraș

Casanova de Cugir. Motivul incredibil pentru care un tânăr obișnuia să întrerupă orele într-un liceu din oraș

Casanova de Cugir. Motivul incredibil pentru care un tânăr obișnuia să întrerupă orele într-un liceu din oraș
Sursa foto: Foto:facebook.com/Jandarmeria-Romana
26 Ian 2016   •   19:41

Un elev din Cugir a fost sancţionat de jandarmi pentru că a deranjat cursurile unui colegiu din oraş, acesta făcându-şi, se pare, un obicei din a pătrunde fără drept în instituţia de învăţământ, alta decât cea frecventată de el, şi a solicitat cadrelor didactice să permită unor eleve să părăsească ora de curs şi să iasă pe hol, la discuţii.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, Agerpres, de către Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Alba, personalul administrativ al unui colegiu din Cugir a solicitat intervenţia jandarmilor deoarece un tânăr intrase în incintă şi deranja orele de curs.

”Aflat în apropierea unităţii de învăţământ, un echipaj de jandarmerie a intervenit în foarte scurt timp şi a depistat un adolescent, în vârstă de 16 ani, care, se pare, intrase în incintă prin escaladarea gardului împrejmuitor. Acesta şi-a explicat gestul prin faptul că i-a fost dor de o prietenă şi nu vrut să aştepte încheierea orelor de curs pentru a o vedea.

Din verificările efectuate a reieșit însă că băiatul nu este la prima abatere de acest fel, în ultima perioadă acesta făcându-și, se pare, un obicei din a pătrunde fără drept în instituția de învățământ și a solicita cadrelor didactice să permită unor eleve să părăsească ora de curs și să iasă pe hol, la discuții. Mai mult, a rezultat că, de multe ori, ridică suspiciunea unui consum de alcool și, în aceste condiții, dacă i se solicită să părăsească incinta, are un comportament violent, se adresează vulgar și amenință cu represalii”, se arată în comunicat.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close