Antena 3 CNN Actualitate Inedit Caseta video cu Toma Caragiu care ar fi fost ștearsă în secret. "Banane aveți?" "Mulţumită lui Dumnezeu, banane avem" "Dar măsline aveți?"

Caseta video cu Toma Caragiu care ar fi fost ștearsă în secret. "Banane aveți?" "Mulţumită lui Dumnezeu, banane avem" "Dar măsline aveți?"

Caseta video cu Toma Caragiu care ar fi fost ștearsă în secret. "Banane aveți?" "Mulţumită lui Dumnezeu, banane avem" "Dar măsline aveți?"
08 Mai 2019   •   18:52

În februarie 1977, cu mai puţin de o lună înainte de cutremurul teribil ce avea să-i curme viaţa, Toma Caragiu se afla în tren. Avea să fie ultima sa ieşire din Capitală, prilejuită de premiera filmului „Tufă de Veneţia“, la Vaslui.

Alături de el, în compartiment, se aflau, printre alţii, Ileana Stana-Ionescu, Tamara Buciuceanu, Andrei Ionescu şi Ovidiu Iuliu Moldovan.  La acest moment, Toma Caragiu depăşise cu mult statutul de actor apreciat, devenind idol al mulţimilor.

Discuţiile dintre partenerii de drum din acea zi de februarie 1976 se legau tocmai de apariţia lui Toma Caragiu la Televiziunea Română, cea din programul celui mai recent Revelion. Cu acea ocazie, Caragiu susţinuse trei scheciuri. Primul lua în derâdere modurile de întrebuinţare ale unor produse de import.

Continuarea, pe Adevărul.

×
Subiecte în articol: Toma Caragiu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close