Antena 3 CNN Actualitate Inedit A câștigat marele premiu la loterie într-o zi de 13 dar n-a mai apucat să-l încaseze. Soarta stranie a unui bărbat căruia părea că i-a surâs norocul

A câștigat marele premiu la loterie într-o zi de 13 dar n-a mai apucat să-l încaseze. Soarta stranie a unui bărbat căruia părea că i-a surâs norocul

Un bărbat din Caseville, SUA, a câștigat marele premiu la loterie dar norocul s-a transformat în ghinion, relatează presa din SUA.

A câștigat marele premiu la loterie într-o zi de 13 dar n-a mai apucat să-l încaseze. Soarta stranie a unui bărbat căruia părea că i-a surâs norocul
Sursa foto: Captură TV / ABC 12 News
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Sep 2021   •   11:11

Gregory Jarvis, 57 de ani (foto), a fost găsit mort pe plajă, înainte să apuce să încaseze contravaloarea biletului câștigător, de 45.000 de dolari.

Jarvis a câștigat premiul în data de 13 septembrie, la Blue Water Inn, în Caseville, după ce a jucat The Jack, o opțiune suplimentară la sistemul loteristic Club Keno.

"Era foarte emoționat", spune Dawn Talaski, proprietara de la Blue Water Inn, despre aparent norocosul câștigător.

Gregory Jarvis a încercat să-și încaseze premiul înainte de deces, dar nu a putut, din cauză că documentul său de identitate era uzat.

El a cerut un alt card de asigurări sociale, însă a murit înainte să-l primească și, implicit, înainte de a-și putea încasa premiul.

În noaptea de 19 septembrie, Jarvis s-a întors la Blue Water Inn, unde era client fidel, și și-a cumpărat de băut.

A fost ultima oară când a fost văzut în viață.

Miercuri, șeful lui Jarvis a apărut în bar spunând că acesta nu a venit la muncă.

Vineri, un rezident din zona plajei private din Caseville a semnalat poliției prezența unui cadavru lângă o barcă.

Cadavrul era al lui Gregory Jarvis iar barca îi aparținea acestuia. Biletul câștigător se afla în portofelul celui decedat.

"Credem că își lega barca, a alunecat și s-a lovit la cap, apoi a ajuns în apă. Nu suspectăm o mână criminală", a declarat Kyle Romzek, șeful poliției din Caseville.

Autopsia a confirmat că Jarvis s-a înecat iar rănile la cap corespundeau cu leziunile care puteau fi produse în urma contactului cu barca.

Proprietara de la Blue Water Inn spune că bărbatul intenționa să-și viziteze tatăl și sora în Carolina de Nord după încasarea premiului

Biletul pe care Gregory Jarvis nu a mai apucat să îl încaseze a ajuns acum la rudele acestuia.
 

×
Subiecte în articol: Gregory Jarvis loterie
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close