Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cât a ajuns să coste un Trabant vechi, din 1990, "în stare impecabilă". Proprietar: "Cei care simt nevoia de a se băga în seamă aiurea, mai bine se abțin"

Cât a ajuns să coste un Trabant vechi, din 1990, "în stare impecabilă". Proprietar: "Cei care simt nevoia de a se băga în seamă aiurea, mai bine se abțin"

Mașinile vechi, în special cele care stârnesc românilor nostalgia copilăriei, sunt din ce în ce mai căutate, în ultimii ani. Mașinile tip Trabant sau Dacia, care nu se mai fabrică, pot ajunge la sume considerabile dacă sunt bine întreținute.

cat costa trabant vechi 1990 stare impecabila
Cât a ajuns să coste un Trabant vechi, din 1990, "în stare impecabilă". Proprietar: "Cei care simt nevoia de a se băga în seamă aiurea, mai bine se abțin"
Sursa foto: OLX
de Mia Lungu    |    31 Aug 2022   •   16:27

Un proprietar român al unui Trabant își vinde mașina cu 5000 de euro.

"Stare impecabilă, vopsea originală, aproximativ 87000 km( 93000 km după drumul în Germania, adică München și Zwickau la ITT20 + Grecia), la aproximativ 86000 km a fost schimbată distribuția + kit ambreiaj Sachs, totul nou și original, etc. Atestată ca și vehicul istoric. Prețul este fix, din păcate neputându-se negocia nimic." a scris proprietarul în anunțul de pe OLX.

"Rog pe cei care simt nevoia de a se băga în seamă aiurea, mai bine se abțin, neinteresându-mă părerile lor, așa cum am mai spus, bucurându-mă indiferent de situația finală. Din fericire știu prea bine ce înseamnă o mașină pusă foarte bine la punct, din toate punctele de vedere, față de una care arată teoretic bine dar când o iei la o verificare amănunțită cam lasă de dorit."a precizat persoana care deține mașina.

"De aceea nu mă interesează nici o ofertă sub acest preț, nemaivorbind de schimburi. Cine vrea detalii suplimentare mă poate contacta fără nici un fel de probleme, explicându-i tot ce vrea să știe, indiferent dacă o ia sau nu. Mulțumesc pentru înțelegere."a mai adăugat proprietarul.

×
Subiecte în articol: Trabant cât costă masina
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close