Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cățelușa ei s-a întors acasă după plimbarea de dimineață cu o mică creatură agățată de spinarea ei. Când s-a uitat cu atenție a văzut că noul prieten al patrupedului era, de fapt, un pui de koala. ”I-a salvat viața!”

Cățelușa ei s-a întors acasă după plimbarea de dimineață cu o mică creatură agățată de spinarea ei. Când s-a uitat cu atenție a văzut că noul prieten al patrupedului era, de fapt, un pui de koala. ”I-a salvat viața!”

Imaginile dramatice din Australia, unde mii de urși koala au pierit în incendiile care au devastat continentul, scoate la lumină povești mai puțin cunoscute despre aceste animale extrem de prietenoase.

Cățelușa ei s-a întors acasă după plimbarea de dimineață cu o mică creatură agățată de spinarea ei. Când s-a uitat cu atenție a văzut că noul prieten al patrupedului era, de fapt, un pui de koala. ”I-a salvat viața!”
Sursa foto: Foto:/www.healthyfoodhouse.com/
08 Ian 2020   •   11:12

Kerry McKinnon, din Australia, povestește cum, într-o dimineață, s-a trezit cu un pui de urs koala în casă, adus acolo de cățelușa ei, Asha, un Golden retriever superb. 

Kerry McKinnon locuiește împreună cu familia ei în Strathdownie, Virginia de Vest, Australia, acolo unde, în timpul iernii, temperaturile pot scădea dimineață în jurul valorii de 5 de grade Cesius, mult prea frig pentru puiul de koala.

Kerry a recunoscut că a fost șocată la început de noul prieten al cățelușei.

”Am izbucnit în râs. Bietul Asha nu știa ce să gândească; pur și simplu mă privea cu o privire atât de confuză. Arăta un pic vinovată când am ieșit să văd ce se întâmplă. Expresia ei a fost hilară. Ne privea continuu, atât pe mine, cât și pe puiul de koala ce stătea agățat de spinarea ei. Părea Era fericită să-l lase să stea acolo”, a povestit Kerry.

"Asha i-a salvat viața puiului de koala ținându-i de cald. Ar fi murit afară, dacă ar fi rămas singur toată noaptea. Și nu mare mi-ar fi fost mirarea să fi căzut pradă vreunei vulpi”, a mai spus ea.

Kerry povestește că a mers cu puiul de koala la veterinar unde a și rămas, până când a devenit suficient de mare și de puternic pentru a fi eliberat în sălbăticie.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close