Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cățelușă de șapte ani, exemplu pentru comunitate. Adună saci întregi de gunoi de pe stradă, în Livezeni, Târgu Mureș

Cățelușă de șapte ani, exemplu pentru comunitate. Adună saci întregi de gunoi de pe stradă, în Livezeni, Târgu Mureș

O căţeluşă din comuna Livezeni, de lângă Târgu Mureș îi ajută pe angajații companiei de salubritate să adune gunoaiele de pe stradă.

Cățelușă de șapte ani, exemplu pentru comunitate. Adună saci întregi de gunoi de pe stradă, în Livezeni, Târgu Mureș
de Mia Lungu    |    23 Feb 2022   •   09:06

Numele ei este Sally, este din rasa Golden Retriever, are șapte ani și, așa cum se vede și în imagini, adună hârtiile de prin cartier. Apoi, ea aşteaptă cuminte în faţa maşinii de salubritate până când cineva îi ia din gură gunoaiele.

"Am văzut cum am ajuns cu mașina acolo, a ieșit cățelul, avea în gură gunoiul, deci aducea până la mașină în spate la băieți și aștepta să ia cineva. 

Se vede că e învățat de acasă, mulți nu fac așa ceva, ce face cățelul ăla", povestesc angajații de la firma de salubritate, care ridică gunoiul.

Vecinii din cartier sunt impresionaţi de gestul căţelului, despre care cei mai mulţi cred că a fost învăţat de stăpâni să îl facă. Aceştia povestesc că Sally este extrem de blândă şi prietenoasă cu toată lumea.

"Eu de multe ori mă întâlnesc cu el aici, îl mângâi așa, nu are nimic, îi dau baton din ăsta de câine și nici nu vrea, săracul. Nu cred că e o chestie înăscută, e învățată probabil de la stăpâni, pentru că prind foarte repede și aplică ceea ce învață", povestește un vecin.

"Interesant este că ajunge un câine să dea exemplu, ce ar trebui să facă niște oameni în toată firea, el are simțul curățeniei, ceilalți nu îl au din păcate", spune un alt localnic.

×
Subiecte în articol: cățeluță Târgu Mureș gunoaie Livezeni
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close