Antena 3 CNN Actualitate Inedit Caz fără precedent! La un an după ce a fost ucisă, depune mărturie împotriva criminalului

Caz fără precedent! La un an după ce a fost ucisă, depune mărturie împotriva criminalului

Caz fără precedent! La un an după ce a fost ucisă, depune mărturie împotriva criminalului
Sursa foto: Foto: pixabay.com
18 Apr 2018   •   16:46

O femeie omorâtă de fostul iubit va depune mărturie la procesul în care acesta e judecta pentru crimă. Femeia a murit după ce bărbatul a turnat  benzină pe ea și a lăsat-o să ardă de vie. 

După doi ani în care a fost spitalizată la o clinică în Ohio, cu arsuri grave, Judy Malinowski nu a mai rezistat. Ea suferise arsuri grave pe 80% din suprafața corpului și a fost supusă la numeroase intervenții chirurgicale, însă a decedat.

La un an de la moartea sa, aceasta depune mărturie împotriva lui Slager, fostul său iubit, printr-un interviu filmat în timp ce era pe patul de spital, în care povestește cum s-a întâmplat tragedia. Aceasta mărturisește că nu-și închipuia că un om poate fi atât de rău, că el a putut sta acolo, fără să facă nimic.

Este un caz fără precedent, având în vedere că victima poate să depună mărturie chiar și după moartea ei. Însă judecătorul a hotărât să ia în considerare proba și să-i permită lui Judy să fie parte, post mortem, la procesul deschis împotriva ucigașului ei.

În urma mărturisirilor făcute post mortem de victima sa, Slager riscă închisoare pe viață, conform foxnews.com.

×
Subiecte în articol: marturie
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close