Antena 3 CNN Actualitate Inedit Caz halucinant la Bacalaureat. A intrat să dea examenul la matematică la un liceu și a ieșit de la altul

Caz halucinant la Bacalaureat. A intrat să dea examenul la matematică la un liceu și a ieșit de la altul

Caz halucinant la Bacalaureat. A intrat să dea examenul la matematică la un liceu și a ieșit de la altul
Sursa foto: Foto: captura video Pro TV
03 Iul 2019   •   16:23

Caz de-a dreptul halucinant la Bacalaureat. O absolventă de clasa a XII-a, care s-a autoproclamat „fumătoare profesionistă” a fost surprinsă dimineață intrând la un liceu pentru a susține proba scrisă la matematică.

Doar că stupoare! La ora ieșirii, tânăra era la alt liceu. Ce se întâmplase? 

Ea a explicat că taximetristul nu a lăsat-o unde trebuie, apoi a povestit cum i s-a părut examenul. „Foarte bine a ieşit, a fost foarte uşor, după părerea mea. La ce am dat, la ştiinţele naturii, pe lângă profilul lor teoretic, a fost mai greu”, a explicat fata pentru stirileprotv.ro.

Tânăra nu a putut însă să spună ce notă va lua. „Nu vreau să mă subestimez sau să aproximez o notă. Doamne ajută să-l iau”, a spus ea.

Eleva de 19 ani a vorbit şi despre planurile ei de viitor: „Vreau să dau la Qatar, să devim stewardesă, pentru că îmi place foarte mult să călătoresc. Am toate atuurile posibile – înălţime, cunoştinţe, ştiu foarte bine limba italiană”

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close