Antena 3 CNN Actualitate Inedit Caz incredibil de furt la Iași! Chiar și polițiștii au fost uimiți

Caz incredibil de furt la Iași! Chiar și polițiștii au fost uimiți

Caz incredibil de furt la Iași! Chiar și polițiștii au fost uimiți
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Noi 2018   •   17:06

Bradul unei familii dintr-o comună din Iași a fost furat chiar din curtea casei, iar polițiștii au descoperit că hoțul era o femeie care avea nevoie să-și facă pom de Crăciun. Bradul furat din curte era cu atțt mai valoros cu cât era în ghiveci și ar fi rezistat tot timpul anului.

Păgubiții, din comuna ieșeană Lețcani au sesizat Poliția iar agenții au dat repede de urma hoțului, care era de fapt o hoată. Bradul a fost recuperat intact și restituit păgubiților care și-au retras plângerea. Polițiștii au luat act de împăcarea părților, astfel că dosarul penal de furt a fost închis, relatează ziaruldeiasi.ro.

„La data de 28 noiembrie, poliţiştii Secţiei 8 Rurală Leţcani au identificat o femeie de 30 de ani, din comuna Leţcani, bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat. În urma primelor cercetări efectuate s-a constatat faptul că la data de 25 noiembrie, aceasta ar fi pătruns în curtea unei femeie de 47 de ani, din comuna Leţcani, de unde ar fi sustras un brad plantat în ghiveci. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate, care s-a împăcat cu femeia bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat, au explicat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.
 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close