Antena 3 CNN Actualitate Inedit Caz medical extrem de rar. O femeie a născut simultan doi copii cu părinţi diferiţi. Cum a fost posibil

Caz medical extrem de rar. O femeie a născut simultan doi copii cu părinţi diferiţi. Cum a fost posibil

Caz medical extrem de rar. O femeie a născut simultan doi copii cu părinţi diferiţi. Cum a fost posibil
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    11 Ian 2018   •   10:38

Un caz extrem de rar în care o femeie a devenit însărcinată în timp ce era însărcinată i-a contrariat pe medicii din Statele Unite. Mama a născut, fără să ştie, doi „gemeni” care proveneau de la două cupluri diferite.

Jessica Allen, care era mamă surogat pentru un cuplu de chinezi, a rămas însărcinată a doua oară cu partenerul său, scrie Science Alert.

În schimbul a 30.000 de dolari, Allen a primit tratamentul de fertilizare in vitro cu unul dintre embrionii cuplului de chinezi care nu puteau concepe altfel un copil.

La început, sarcina s-a desfăşurat în parametri normali, dar, în săptămâna a şasea, în timpul unor analize de rutine, doctorii au observat că femeia este însărcinată cu doi fetuşi.

Atunci, toată lumea credea că cei doi sunt gemeni identici, fără ca nimeni să ia în considerare fenomenul de superfetaţie.

Superfetaţia este extrem de rară la oameni - atunci când o femeie continuă să ovuleze în timp ce este gravidă, fiind capabilă să nască un al doilea copil care creşte simultan cu primul făt.

×
Subiecte în articol: sarcina gemeni insarcinata medici gemeni
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close