Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cazul bizar care ar face-o invidioasă chiar și pe Cruella de Vil. Toate femeile din această familie se nasc cu semnul asta în frunte!

Cazul bizar care ar face-o invidioasă chiar și pe Cruella de Vil. Toate femeile din această familie se nasc cu semnul asta în frunte!

Cazul bizar care ar face-o invidioasă chiar și pe Cruella de Vil. Toate femeile din această familie se nasc cu semnul asta în frunte!
Sursa foto: Foto:Brianna Worthy/Facebook
08 Noi 2016   •   11:38

Expresia ”așa mamă, așa fiică” se potrivește perfect în cazul acestei familii, unde o tânără cu un semn unic în frunte a dat naștere unei fetițe cu un semn similar.

Dar asta nu e tot. Potrivit Daily Mail, semnul distinctiv este deja la a patra generație în familia Briannei Worthy, din Carolina de Sud, SUA.

În fotografiile postate pe rețelele de socializare se poate vedea că atât Brianna, cât și fiica ei în vârstă de 18 luni, MilliAnna, au din naștere o șuviță de păr complet albă, chiar în frunte.

Foto:Brianna Worthy/Facebook

”Speram să aibă și ea acest semn. Sora mea mai mică nu s-a născut cu acest semn, așa că nu eram sigură cum va fi în cazul micuței MilliAnna. Însă atunci când am văzut-o pentru prima dată am fost extrem de fericită”, a spus Brianna.

Trăsătura distinctivă este cauzată de poliosis, o boală considerată autoimună care afectează firul de păr și pielea din jurul acestuia.

 

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close