Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cazul straniu al omului ce s-a trezit în sicriu. S-a uitat trist la rude și le-a spus un singur lucru

Cazul straniu al omului ce s-a trezit în sicriu. S-a uitat trist la rude și le-a spus un singur lucru

Cazul straniu al omului ce s-a trezit în sicriu. S-a uitat trist la rude și le-a spus un singur lucru
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    03 Noi 2017   •   21:59

Un tânăr de 24 de ani s-a trezit la propria înmormântare, spre propriul șoc, dar și al rudelor care se pregăteau să îl ducă pe ultimul drum. Incidentul s-a întâmplat în Tingo Maria, Peru, în timpul înmormântării lui Watson Franklin Mandujano Doroteo, un tânăr de 24 de ani.

Conform presei locale, acesta fusese declarat mort după ce a dezvoltat o febră puternică, ca urmare a unei operații pe care o suferea la dentist. Se pare că doctorii au făcut de fapt o mare greșeală, omul fiind doar puternic sedat, nicidecum mort, potrivit realitatea.net.

Doroteo a început să respire greu în momentul în care era așezat în sicriu, sub privirile îngrozite ale rudelor. Acesta le-a spus imediat celor din jurul său să îl scoată din coșciug, lucru care s-a și întâmplat. Omul a ajuns între timp la spital și este bine mersi, în vreme ce procurorii au deschis un dosar penal pentru a elucida cum au ajuns doctorii să îl declare mort.
 

×
Subiecte în articol: Peru sicriu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close