Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a făcut o șoferiță din Covasna care a uitat unde și-a parcat mașina. Polițiștii au amendat-o imediat

Ce a făcut o șoferiță din Covasna care a uitat unde și-a parcat mașina. Polițiștii au amendat-o imediat

Ce a făcut o șoferiță din Covasna care a uitat unde și-a parcat mașina. Polițiștii au amendat-o imediat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Mai 2016   •   19:16

O femeie din judeţul Covasna, care a uitat unde şi-a parcat maşina şi a alertat Poliţia crezând că i-a fost furată, a fost amendată cu o sută de lei, scrie Agerpres.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către o femeie de 40 de ani cu privire la faptul că, în perioada 16-18 mai a.c, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul.

Poliţiştii au demarat cercetările pentru găsirea maşinii şi identificarea autorilor, dar la scurt timp au fost anunţaţi de către femeia în cauză că, în urma discuţiilor purtate cu familia, şi-a amintit că a parcat autoturismul pe o stradă din oraş, a intrat într-un magazin, după care s-a deplasat pe jos până la domiciliu.

Autoturismul a fost găsit în locul indicat, fără a prezenta urme de forţare. Pentru alarmarea fără motiv întemeiat a Poliţiei, femeia a fost amendată contravenţional cu 100 de lei, conform Legii 61/1991, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna.

 

×
Subiecte în articol: Covasna autoturism
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close