Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a făcut un cavaler de onoare la nunta la care era invitat. Gestul bărbatului, viral pe Internet

Ce a făcut un cavaler de onoare la nunta la care era invitat. Gestul bărbatului, viral pe Internet

Ce a făcut un cavaler de onoare la nunta la care era invitat. Gestul bărbatului, viral pe Internet
Sursa foto: Foto: pixabay.com
09 Feb 2018   •   20:10

Un cavaler de onoare a ajuns viral pe Internet, din cauza gestului pe care bărbatul l-a făcut chiar în timpul ceremoniei la care fusese invitat.

Așadar, exact în mijlocul momentului în care mirii spun, pe rând, “Da”, John a oprit nunta, a strigat în gura mare că are un anunț de făcut, a îngenunchiat în fața iubitei sale și a cerut-o de soție.

 “Nu mi-a venit să cred când am văzut că se întâmplă una ca asta. Pur și simplu nu mi-a venit să cred. Parcă timpul s-a oprit în loc pentru mine, nu mai auzeam nimic, nu mai vedeam nimic în jur. Eram pur și simplu șocată”, a mărturisit pentru tabloidul DailyMail femeia a cărei nuntă a fost întreruptă. “Până și domnul care ne filma a rămas blocat și a trebuit să pună pauză înregistrării”.

După gafa de proporții pe care a făcut-o, John, cavalerul de onoare, și-a cerut scuze mai târziu, dar pentru miri momentul fusese deja stricat.

×
Subiecte în articol: sotie casatorie cerere nunta
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close