Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a făcut un copil după ce a zgâriat o maşină cu trotineta. Proprietarul i-a mulţumit cu lacrimi în ochi pentru lecția de viață

Ce a făcut un copil după ce a zgâriat o maşină cu trotineta. Proprietarul i-a mulţumit cu lacrimi în ochi pentru lecția de viață

Ce a făcut un copil după ce a zgâriat o maşină cu trotineta. Proprietarul i-a mulţumit cu lacrimi în ochi pentru lecția de viață
Sursa foto: Foto: Facebook/ Popan Vasile
de S.T.    |    27 Apr 2018   •   17:44

Vasile Popan, un tânăr din judeţul Maramureş stabilit în Cluj-Napoca, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie şi o relatare a unei întâmplări.

Vasile povesteşte că verişorul său l-a găsit lângă maşina sa pe un băiat care stătea jos, părând că a căzut cu trotineta.

„Astepta cuminte, iar in manuta lui erau 120 lei si mai avea cateva monede a cate 10 bani si 50 bani. Vroia sa isi dea toti banii, nu sa fuga la fel ca adultii care lovesc o masina si mai au permis de conducere!

Vreau sa va spun ca acel stop era spart deja si necesita schimbat de catre mine, dar acest copil, nu a plecat fara ca sa isi plateasca greseala facuta.

Verisorul meu l-a ridicat de jos si i-a multumit cu lacrimi in ochi pt lectia acordata de un copil, unui adult si bineinteles banutii a ramas la copilas si sunt convins ca acesti banuti au fost economisiti pt a putea cumpara ceva din ei”, a scris Popan Vasile pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close